Τιάγκο Σίλβα χυλόπιτα σε Παρί!

Posted: 7 Ιουνίου, 2012 in Uncategorized

Οι Παριζιάνοι προσέφεραν 40 εκατ. στη Μίλαν για τον Τιάγκο Σίλβα, αλλά οι Ροσονέρι αρνήθηκαν όπως είχαν κάνει και για τον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Λαβέτσι επόμενος στόχος τους.

Ο Λεονάρντο φέτος είναι ο πιο ευτυχισμένος τεχνικός διευθυντής. Τουλάχιστον αναφορικά με το μπάτζετ των 100 εκατ. ευρώ που έχει στη διάθεση του για να γιγαντώσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Υπάρχει βέβαια και η αρνητική πλευρά του θέματος. Το να έχεις δηλαδή τα φράγκα και να δέχεσαι την μία άρνηση μετά την άλλη. Στην Ιταλία υποστηρίζουν πως οι Παριζιάνοι εισέπραξαν αρχικά την άρνηση της Μίλαν για την πώληση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τώρα συνέβη το ίδιο και με τον Τιάγκο Σίλβα.

Για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό οι Γάλλοι προσέφεραν 40 εκατ., μα ούτε αυτό το ποσό στάθηκε ικανό να πείσει τους Ροσονέρι να πουλήσουν αν και φημολογείται πως δεν ήθελε να πάει ο παίκτης. Οπώς και να χει ο Λεονάρντο εξακολουθεί να αναζητά μία μεγάλη μεταγραφή και τώρα θα κινηθεί για τον Εσεκίελ Λαβέτσι. Για τον Αργεντινό επιθετικό της Νάπολι θα προσφέρει 26 εκατ. στους Παρτενοπέι και θα δώσει και πέντε εκατ. τον χρόνο στον ίδιο. Αυτός άραγε θα δεχτεί; Τα λεφτά πάντως είναι πολλά…

by BillysMU